Menu


Cauta program

Director web

TOR

Tor este un software gratuit si o retea deschisa care va protejeaza impotriva unei forme de monitorizare a retelei care ameninta libertatea personala si libertatea activitatilor confidentiale de relatii interumane sau de afaceri.
Tor este o retea de tuneluri virtuale care permite oamenilor si grupurilor sa-si imbunatateasca securitatea si viata lor privata pe internet. De asemenea, permite dezvoltatorilor de software de a crea noi instrumente de comunicare cu caracteristici de confidentialitate incorporate. Tor oferă fundamentul pentru o serie de aplicaţii care permite organizatiilor şi persoanelor fizice să facă schimb de informaţii prin intermediul reţelelor publice fără a compromite intimitatea lor.
Persoanele fizice folosesc Tor pentru a proteja intimitatea personala si a membrilor familiei, pentru a se conecta la site-urile de stiri, servicii de mesagerie instant, forumuri sau cand acestea sunt blocate de catre furnizorii de internet locali.

Impartaseste-l cu prietenii


Va mai recomandam Putty 0.64 


 uTorrent 3.4.2 


 Serviio DLNA Server 1.4.1.2 


 BSPlayer 2.68 


 WinRAR 5.20 


   DOWNLOAD
  Versiune:          0.2.1.30
  Categorie:         Internet
  Dimensiune:      1.55 Mbytes
  Actualizat:         2012-01-21
  Downladat:        13
  Licenta:              Gratuit
  Sistem operare:   Windows

User rating: 2.99/5   Votat de 1799 ori

1 2 3 4 5

SlabFoarte util


Download.RNT.ro nu este responsabil pentru continutul Descrierii Autorului.
Lasam la latitudinea D-voastra sa determinati daca acest produs sau modul n care intentionati sa l utilizati este legal.
Nu ncurajam sau aprobam n nici un fel utilizarea nici unui software prin ncalcarea legilor n vigoare.