Menu


Cauta program

Director web

Open Office

OpenOffice.org este un pachet de programe tip Office gratuit pentru toata lumea.
Contine urmatoarele module:
* Writer (procesor de texte si editor HTML).
* Calc (foi de calcul tabelar).
* Draw (modul de desen si grafica vectoriala).
* Impress (modul pentru crearea de prezentari).
* Editor de formule.
* Modul de baze de date (in acest moment modulul este in curs de dezvoltare. Pentru a accesa bazele de date trebuie sa va instalati un driver specializat de baze de date.)
Tinand seama de gama larga de functii inglobate si de modul de operare, OpenOffice.org este comparabil in performante cu pachetele binecunoscute de tip office (disponibile contra cost) cum este MS-Office.
Puteti deschide majoritatea documentelor create cu MS-Office (Word, Excel, Powerpoint) fara probleme, le puteti edita si apoi salva fie in formatul nativ, fie (daca doriti) inapoi in formatul original. Cel mai mare neajuns este acela ca OpenOffice.org nu ruleaza macro-urile aflate in aceste documente. Dar acestea sunt pastrate, in eventualitatea cazului in care doriti sa folositi documentele editate din nou in MS-Office. Aceasta functie este in realitate o mare realizare tinand cont de faptul ca nu exista nici o descriere oficiala a formatului fisierelor MS-Office (Microsoft nu face publice aceste caracteristici). Daca intalniti un document MS-Office care nu se deschide corect in OpenOffice.org, anuntati programatorii OpenOffice.org prin raportarea erorii folosind "Issue Zilla". In acest mod, functia poate fi mai departe imbunatatita.
Retineti ca OpenOffice.org nu este un produs "finit" (cum de fapt nici un software complicat nu poate fi niciodata adus la perfectiune). El poate sa contina erori si imperfectiuni.

Impartaseste-l cu prietenii


Va mai recomandam Putty 0.64 


 uTorrent 3.4.2 


 Serviio DLNA Server 1.4.1.2 


 BSPlayer 2.68 


 WinRAR 5.20 


   DOWNLOAD
  Versiune:          3.4.1
  Categorie:         Office
  Dimensiune:      unknown byte
  Actualizat:         2012-10-12
  Downladat:        1
  Licenta:              Gratuit
  Sistem operare:   Windows

User rating: 2.97/5   Votat de 3414 ori

1 2 3 4 5

SlabFoarte util
Screenshots:
          

Download.RNT.ro nu este responsabil pentru continutul Descrierii Autorului.
Lasam la latitudinea D-voastra sa determinati daca acest produs sau modul īn care intentionati sa īl utilizati este legal.
Nu īncurajam sau aprobam īn nici un fel utilizarea nici unui software prin īncalcarea legilor īn vigoare.